POZDRAVI SE DOMOVINO!

20171128_122529

Održan je referendum! Od danas više ništa neće biti isto. Dejtonski mirovni sporazum je de facto i de iure raspakovan,tj. više ne važi. Totalni poraz OHR-a i EU koja ni sama ne zna gdje se nalazi i u kojoj je fazi svog opstanka. OHR definitivno treba napustiti našu domovinu jer je izgubio smisao svoga postojanja. Krizu koja drma EU vješto koriste neprijatelji domovine koji su danas ispucali probni balon i prošli prvu stanicu ka onoj drugoj za koju godinu kada se sprema referendum za odcjepljenje,i oni to i ne kriju. Beogradska Sanu kuhinja je to maestralno odradila na tridesetu godišnjicu zloglasnog memoranduma koji je temelj zla na našim prostorima.

Urušen je ustavno pravni poredak zemlje i mir koji se gradio 20 godina. Mlake reakcije rukovodstva državotvornih stranaka i međunarodne zajednice nam ništa dobrog ne obećavaju. Možda da živimo u iluziji 6. Flote koja viri u Jadranu ili neke Turske tamo negdje. Iskusili smo već vjetar u leđa djeliteljima zemlje dok se OHR skriva iza naših mlakih institucija koje bi tobože trebale radi Ustavni posao. Teška vremena nas čekaju sa puno turbulencija, nesigurnosti, jada i čemera a do sljedećeg referenduma koji ce označiti samostalnost manjeg dijela države možemo se baviti globalnim zatopljavanjem i paziti se poplava.

Pozdrav domovini! Ovo napisah 25.09.2016. na mom FB profilu i kako tad tako danas. Brutalno kršenje odluka Ustavnog suda i ništa. Pravosuđe je palo na ispitu i sada se oživljava i drugi paradržavni projekat vođen logikom da je u našoj zemlji sve dozvoljeno raditi i da nećeš biti kažnjen.